Aktuálny čas je 07 Sep 2010, 04:31

U2 koncerty

U2 3D v Palace Cinemas

Termíny, lístky, zážitky

U2 3D v Palace Cinemas

Poslaťod Lacike » 09 Jún 2010, 07:50

BOMBA!!!

Palace Cinemas si pre vás pripravili exkluzívny koncert U2 v 3D digitálnom formáte na veľkom plátne multiplexov v Bratislave. Najväčšia kapela sveta, ktorá sa nechala zvečniť pre najväčšie filmové plátna sveta, dorazí vo filmovej podobe aj na Slovensko. Už 10. júna sa môžete tešiť na premiéru filmu U2 3D exkluzívne len v Palace Cinemas Eurovea, Polus a Aupark. Vďaka pohodlným sedadlám, dokonalému ozvučeniu a skvelému 3D prevedeniu si budete môcť vychutnať tento koncert plnými dúškami.
Lacike

Re: U2 3D v Palace Cinemas

Poslaťod Mato » 10 Jún 2010, 07:43

Chystáte sa tam niekto?
Mato

Poslaťod Zuzula » 14 Jún 2010, 17:50

Lacike píše:BOMBA!!!

Palace Cinemas si pre vás pripravili exkluzívny koncert U2 v 3D digitálnom formáte na veľkom plátne multiplexov v Bratislave. Najväčšia kapela sveta, ktorá sa nechala zvečniť pre najväčšie filmové plátna sveta, dorazí vo filmovej podobe aj na Slovensko. Už 10. júna sa môžete tešiť na premiéru filmu U2 3D exkluzívne len v Palace Cinemas Eurovea, Polus a Aupark. Vďaka pohodlným sedadlám, dokonalému ozvučeniu a skvelému 3D prevedeniu si budete môcť vychutnať tento koncert plnými dúškami.

Aké to bolo? Bol tam niekto???
Zuzula

Poslaťod peter75 » 14 Jún 2010, 22:49

Bol som na tom dnes. V kazdom pripade to stoji za to.
3D Ta uzasne vtiahne do "deja", casto sa divakovi naskytne pohlad piateho clena skupiny co je skutocne velky zazitok. Uzasne vyniknu aj Larry, Adam a The Edge. Je fascinujuce sledovat ich umenie v 3D. Film ponukne vlastne nerealnu realitu, co je uplne novy zazitok. Vidite koncert z pohladu, ktory sa v skutocnosti neda zazit. Svojim sposobom je to lepsie ako realita. Clovek sa citi takmer akoby tam bol na podiu ale inak. Teraz sa dostavam k slabinam..prvou je sterilna atmosfera kina. Bolo tam len cca 12 ludi okrem mna. Hlasitost mohli dat tiez "koncertnejsiu" ale celkovo je podanie v 5.1 surround vyborne. Basy boli podane nad moje ocakavanie, limitovali skor celkovu hlasitost.
Mal som obcas problem netlieskat s publikom z koncertu.. vyzeralo by to asi trochu blbo pred tymi 12timi ludmi :D
Inak ale super zazitok, odporucam. Chlapom to stale uzasne dobre slape ked spolu hraju. Je mi luto ze tam nie je Magnificent.. zo starych hitoviek su tam aj tie najvacsie :)
peter75

Poslaťod Lucia » 15 Jún 2010, 06:41

Ja sa tam tiež chcem ísť pozrieť. Bude to dobrá " predohra " pred koncertom. Bolo tam len 12 ľudí? Hmmm, to je malý fanklub :roll:
Lucia

Poslaťod peter75 » 15 Jún 2010, 08:35

Tych 12 ludi v kine bolo v silnom kontraste s tym rozvasnenym davom z platna.. ked si clovek predstavi tie najvacsie stadiony na svete, tak hladisko bolo uplne plne plus hracia plocha.
Na tento ucel je 3D projekcia ako stvorena, rozhodne odporucam.
peter75

Poslaťod Zuzula » 15 Jún 2010, 15:46

Veľmi si ma nažhavil ;)
Zuzula

Späť na U2 koncerty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Užívateľské Menu

Prihlásenie

Site Login